Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin gözü görmek

Rüyada güvercin gözü görmek

Rüyada güvercin gözü görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, aile hayatına adım atılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Rüyada güvercin gözü gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalettir.

Rüyada güvercin gözü görmek istediği arabaya bineceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan güvercinler görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Rüyada dişi güvercin görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işarettir.

Rüyada güvercin ve tavuk görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına delalettir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, üzgün ve hasta olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin sütü içmek galibiyetlerinin artacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments