Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlerini mavi görmek

Rüyada kendi gözlerini mavi görmek

Rüyada kendi gözlerini mavi görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, rakiplerin üzüleceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek bereketin artacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğmuş mavi gözlü bebek görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, arif kimselerden sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü ikiz bebek görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını mavi gözlü görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada koyu mavi göz görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, huzurunun yerinde olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments