Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sağlığına kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşam tarzınızı veya yaşadığınız yeri ilgilendiren farklı planlar yapabilirsiniz.

Rüyada gözleri mavi erkek bebek görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çift mavi göz görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarışın erkek görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, para ve zaman ayıracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına yorulur.

Rüyada gözüne mavi sürme çekmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü at görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Rüyada mavi göz görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments