Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kareli gömlek görmek

Rüyada mavi kareli gömlek görmek

Rüyada mavi kareli gömlek görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili ya da yanlış iletişim veya yanlış anlaşılmalara bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kareli gömlek görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kareli gömlek giymek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kare ayna görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Rüyada karetta kaplumbağa görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, eski enerjisini bulacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kareli pantolon giymek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işaret eder.

Rüyada kareli elbise görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments