Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giymek almak

Rüyada gelinlik giymek almak

Rüyada gelinlik giymek almak azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giymek almak gördüyseniz:

  • Duygularınızda değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada kendini gelinlik giymek arzularının yerine geleceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasına ait gelinlik giymek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret eder.

Rüyada transparan gelinlik giymek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada camide gelinlik giymek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin gelinliğini giymek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yakının gelinlik giydiğini görmek hayırlı yollara gireceğine, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birinin beyaz gelinlik giymek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments