Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş dolap görmek

Rüyada boş dolap görmek

Rüyada boş dolap görmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada boş dolap gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada elbise dolabının boş olduğunu görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, süzüleceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş elbise dolabı görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada içi boş dolap görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına işarettir.

Rüyada boş dolap görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hastaysa şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada dolapta balık görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dolap görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kahverengi dolap görmek işlerini tek başına yöneteceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada dolapta yılan görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments