Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi dil görmek

Rüyada mavi dil görmek

Rüyada mavi dil görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi dil gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyler olabilir.

Rüyada mavi dil görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada dil yemek trend olan bir markanın başına geçileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili yutmak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, yüklü siparişler alacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada dilsiz köpek görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dilini emmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet eder.

Rüyada dil yarası görmek maddi zararını karşılayacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada at dili görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada hayvan dili yemek kazancının da aynı oranda artacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments