Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil yemek

Rüyada dil yemek

Rüyada dil yemek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, borçları varsa ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada dil yemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, ummadığınız bir yerde beğeneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz.

Rüyada inek dili yemek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilini yemek ettiği zararları telafi edeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, etrafına güzel insanların dolacağına alamet eder.

Rüyada hayvan dili yemek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi dilini yemek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Rüyada koyun dili yemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada dana dili yemek uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzu dili yemek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil balığı yemek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments