Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yazılmış defter görmek

Rüyada yazılmış defter görmek

Rüyada yazılmış defter görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılmış defter gördüyseniz:

  • Belli adımlar atmadan önce planlamalısınız.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak uzun sohbetler edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada içi yazılı defter görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine yorulur.

Rüyada yazılmış defter görmek maddi yükünün artacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada deftere yazı yazdığını görmek sorunların tek kalemde silineceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada yazılı defter görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada deftere yazı yazmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine inanılır.

Rüyada mavi kaplı defter görmek kırgınların barışacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada günah defteri görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments