Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amel defterini almak

Rüyada amel defterini almak

Rüyada amel defterini almak mesleğinde uzmanlık yapacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada amel defterini almak gördüyseniz:

  • İşinizde tamamlamadığınız konuları gözden geçirerek, unutulan bir şeyin olup, olmadığına bakmalısınız.

Rüyada amel defterini almak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada amel defterini okumak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak işarettir.

Rüyada amel defteri görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, karalar bağlayacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Rüyada amel defterini görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada amel olmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada amel olduğunu görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada amel görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada not defteri görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments