Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka defteri görmek

Rüyada banka defteri görmek

Rüyada banka defteri görmek rızık bolluğu içinde olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada banka defteri gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren duygusal konularda risk almanız gerilime veya zaman kaybına neden olabilir.

Rüyada banka defteri görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işarettir.

Rüyada banka dekontu görmek kişinin gönlünü alacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada parayı bankaya yatırmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına alamet eder.

Rüyada banka hesabı açtırmak hayırlı bir eşe, maddi olarak çok rahat edeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada banka hesabı görmek eş ve evlat sahibi olacağına, küslükleri gidereceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada banka hesabı açmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada banka aramak sorumluluk alacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, belalardan korunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments