Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi bitki görmek

Rüyada mavi bitki görmek

Rüyada mavi bitki görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Rüyada mavi bitki gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Rüyada mavi bitki görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bitki yetiştirmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada bitki tohumu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada salon bitkisi görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hem işinde başarılı olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dikenli bitki görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, ilerleyemeyeceğine, zarar edeceğine işarettir.

Rüyada saksıya bitki dikmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki ekmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments