Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kauçuk bitkisi görmek

Rüyada kauçuk bitkisi görmek

Rüyada kauçuk bitkisi görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kauçuk bitkisi gördüyseniz:

  • Ev hayatınıza veya aile ilişkilerinize zarar verebilecek şeylerden kaçının.

Rüyada kauçuk bitkisi görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saksıda kauçuk görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kauçuk görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalettir.

Rüyada kauçuk yaprağı görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine tabir olunur.

Rüyada kauçuk çiçeği görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına alamet eder.

Rüyada kauçuk ağacı görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada patlıcan bitkisi görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments