Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi elbise giymek

Rüyada mavi elbise giymek

Rüyada mavi elbise giymek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına, makbul olan mallara kavuşacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada mavi elbise giymek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada başkasının mavi elbise giydiğini görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı elbise giymek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına alamet eder.

Rüyada mavi mini elbise giymek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi ipek elbise giymek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde mavi elbise giymek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkte elbise giymek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mavi elbise giymek canlanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz elbise giymek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments