Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz yılan görmek

Rüyada mavi beyaz yılan görmek

Rüyada mavi beyaz yılan görmek makbul olan mallar edineceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, borçlarının azalacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi beyaz yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi tahatça ortaya koyun.

Rüyada mavi beyaz yılan görmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, doğru işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi yeşil yılan görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada mavi siyah yılan görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte yılan görmek hayattan her istediğini alacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk yılan görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, helal rızık yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi uzun yılan görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi küçük yılan görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada mavi yılan görmek hasretin biteceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments