Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yılan görmek

Rüyada mavi yılan görmek

Rüyada mavi yılan görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, aradaki buzların eritileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi yılan gördüyseniz:

  • Küçük bir hırsızlıkla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mavi yeşil yılan görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük mavi yılan görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, şansın kaçacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi küçük yılan görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi beyaz yılan görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi uzun yılan görmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayatın düzene gireceğine, harcama gücünün artacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte yılan görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, ümitlerinin son bulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına delalettir.

Rüyada mavi büyük yılan görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk yılan görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments