Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yeşil yılan görmek

Rüyada mavi yeşil yılan görmek

Rüyada mavi yeşil yılan görmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, mutlu olunacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bütçesinin küçüleceğine yorulur.

Rüyada mavi yeşil yılan gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi aramaları ya da sizin bir süreden beri kontak kurmaya çalıştığınız kimselerle istediğiniz kontağı sağlayabilmeniz mümkündür.

Rüyada mavi yeşil yılan görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi siyah yılan görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk yılan görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada mavi yılan öldürmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi küçük yılan görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük mavi yılan görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Rüyada mavi renkli yılan görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, şifa bulacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments