Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi araba sürmek

Rüyada mavi araba sürmek

Rüyada mavi araba sürmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi araba sürmek gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renkli araba sürmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi araba sürmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işarettir.

Rüyada mavi ruj sürmek yaptığı hataları düzelteceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mavi göz kalemi sürmek zarara gireceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada göze mavi kalem sürmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada göze mavi sürme sürmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk far sürmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine delalet eder.

Rüyada mavi oje sürmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments