Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi havuz görmek

Rüyada masmavi havuz görmek

Rüyada masmavi havuz görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada masmavi havuz gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Rüyada masmavi havuz görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi okyanus görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, hem eğleneceğine işaret eder.

Rüyada masmavi göl görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine inanılır.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret eder.

Rüyada masmavi berrak su görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada masmavi bir deniz görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada masmavi nehir görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments