Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi gözlü bebek görmek

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek kazanca kavuşacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, dualarından hayır görmeyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada masmavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sevgisinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi göz görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret eder.

Rüyada masmavi havuzda yüzmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, konfor içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masmavi bir deniz görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi okyanus görmek insanların afiyet bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü masmavi görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada masmavi havuz görmek yağmur yağmamasına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments