Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masmavi göz görmek

Rüyada masmavi göz görmek

Rüyada masmavi göz görmek kızgınlıkların geçeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, hidayete ereceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, prestij kazanılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masmavi göz gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada masmavi göz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada masmavi gözlü bebek görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünü masmavi görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Rüyada masmavi berrak deniz görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Rüyada masmavi gökyüzü görmek güveninin artacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada denizi masmavi görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada masmavi okyanus görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada masmavi bir deniz görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, bir beladan kurtulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments