Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi masa görmek

Rüyada kahverengi masa görmek

Rüyada kahverengi masa görmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, yeniden bir araya geleceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına tabir olunur.

Rüyada kahverengi masa gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Rüyada kahverengi masa görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada masa değiştirmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Rüyada yeşil masa örtü görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada dogum masasına yatmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa temizlemek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür masası görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada masanın kırıldığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dantel masa örtüsü görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments