Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel masa görmek

Rüyada güzel masa görmek

Rüyada güzel masa görmek evlatlarının hayrını göreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada güzel masa gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Rüyada güzel masa görmek zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel masa örtüsü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek masası almak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına yorulur.

Rüyada cam masa kırmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasında kalmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, moralinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sandalye masa görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine işaret eder.

Rüyada masanın üzerine çıkmak yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments