Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemekli masa görmek

Rüyada yemekli masa görmek

Rüyada yemekli masa görmek kazançlı bir işe girileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, zenginliğe sahip olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yemekli masa gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yemek masası hazırlamak iş için gurbete gidileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalik yemek masasi görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Rüyada kendini yemek masasında görmek yeniden can bulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işarettir.

Rüyada yemek masasında olmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada yemek masasında yemek yemek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet eder.

Rüyada büyük yemek masası görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, mutluluğun aileye geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa dolusu yemek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments