Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toz silmek

Rüyada toz silmek

Rüyada toz silmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada toz silmek gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada tozları silmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toz silmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada toz almak silmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına rivayet eder.

Rüyada tozu silmek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın tozunu silmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının tozunu silmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada tozlu cam silmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada makyaj silmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, uzak bir yola gidileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments