Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa sandalye takımı görmek

Rüyada masa sandalye takımı görmek

Rüyada masa sandalye takımı görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, kendini bunu başaracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yeni bir ev alınacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada masa sandalye takımı gördüyseniz:

  • Lükse aşırı düşkünlük göstermeniz hesapta olmayan maddi kayıplara sebep olabilir.Şansınıza fazla güvenmek sizi yanıltabilir.

Rüyada masa sandalye takımı görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada sandalye ve masa görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni masa sandalye almak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada masa ve sandalye görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, kafasının rahat olacağına alamet eder.

Rüyada tahta masa sandalye görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada masa sandalye görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendisi ile gururlanacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments