Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeriyede namaz kılmak

Rüyada askeriyede namaz kılmak

Rüyada askeriyede namaz kılmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada askeriyede namaz kılmak gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Rüyada askeriyede namaz kılmak bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada askeriyede çalışmak yeni bir hayata adım atılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeriye kapısı görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada askeriyede kalmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada askeriyede yemek yemek ticaret hayatına atılacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendini askeriyede görmek hata yapılacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada askeriye arabası görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, günahların da affolacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeriyede olmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments