Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa kurmak

Rüyada masa kurmak

Rüyada masa kurmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, büyük borçların altında ezileceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada masa kurmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada masa kurmak kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Rüyada evin içine çadır kurmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada büyük sofra kurmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sofralar kurmak günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına alamet eder.

Rüyada iletişim kurmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada yeni ev kurmak birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi işini kurmak çok başarılı atılımlar yapılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hastalıklarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer sofrası kurmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments