Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini yemek masasında görmek

Rüyada kendini yemek masasında görmek

Rüyada kendini yemek masasında görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini yemek masasında gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada yemek masası hazırlamak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek daha rahat bir nefes alacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa üstünde yemek görmek sağlığından olacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek masasına oturmak tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada yemekle dolu masa görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek masasında oturmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada yemek masasında yemek yemek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kazancını katbekat arttıracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz örtülü yemek masası görmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments