Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa ayağı görmek

Rüyada masa ayağı görmek

Rüyada masa ayağı görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa ayağı gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Rüyada ayağı kırık masa görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada masa ayağı görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada masaya beyaz örtü görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Rüyada masa hakkında görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Rüyada masa örtüsü satın almak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada dikdörtgen masa görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, rahat rahat yaşayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalettir.

Rüyada iş masası görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, küfürlü söze, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çalışma masası görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments