Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa hakkında görmek

Rüyada masa hakkında görmek

Rüyada masa hakkında görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa hakkında gördüyseniz:

  • Yer değiştirebilir, yeni kişilerle vakit geçirebilir veya inandığınız şeyler için çaba harcamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada masa hakkında görmek kararlar alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölü biri hakkında konuşmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Rüyada hac hakkında konuşmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada biri hakkında haber almak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet eder.

Rüyada anne hakkında görmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, işveren pozisyonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biri hakkında konuşmak yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi hakkında dedikodu yapıldığını görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine delalettir.

Rüyada sınav hakkında konuşmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments