Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı hamuru açmak

Rüyada mantı hamuru açmak

Rüyada mantı hamuru açmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Rüyada mantı hamuru açmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Rüyada mantı hamuru açmak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada hamur mantı görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, güzel fırsatların elde edileceğine işarettir.

Rüyada mantı hamuru görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine inanılır.

Rüyada mantı açmak ters giden işlerin düzeleceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada mantı çorbası içmek devlete hizmet etmeye, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada mantı piştiğini görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine alamet eder.

Rüyada mantı kestiğini görmek kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments