Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yapıldığını görmek

Rüyada mantı yapıldığını görmek

Rüyada mantı yapıldığını görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, zor durumda kalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantı yapıldığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada mantı yapıldığını görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada mantı satmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, aşama göstermeyeceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına işaret eder.

Rüyada mantı çorbası görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, hayır dualarına nail olacağına alamet eder.

Rüyada dolma mantı görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada mantı yapmak korkularının yok olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada mantı istemek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine rivayet eder.

Rüyada kuru mantı görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı yapanı görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments