Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı çorbası görmek

Rüyada mantı çorbası görmek

Rüyada mantı çorbası görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, zahmetinin çoğalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Rüyada mantı çorbası gördüyseniz:

  • Olayları farklı bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada mantı çorbası içmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Rüyada mantı çorbası görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada dolma mantı görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada mantı açmak yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada mantı hamuru görmek sorunların çabucak atlatılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru yoğurmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı pişirdiğini görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı satın almak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments