Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı kesmek

Rüyada mantı kesmek

Rüyada mantı kesmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, eline geçen malları tutamayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada mantı kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada mantı kesmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada etli mantı yemek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada birinin mantı yaptığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, ekmeğin kesileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına inanılır.

Rüyada mantı yapmak kime gideceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yoğurtlu mantı görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada mantı yapıldığını görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada mantı yemeği görmek çok güzel günler görüleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments