Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurtlu mantı görmek

Rüyada yoğurtlu mantı görmek

Rüyada yoğurtlu mantı görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada yoğurtlu mantı gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu mantı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ mantı görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulur.

Rüyada mantı piştiğini görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mantı çorbası içmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, bol bol moral depolanacağına alamet eder.

Rüyada tabakta mantı görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işaret eder.

Rüyada mantı bükmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada mantı haşlamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, makamını garantileyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments