Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etli mantı yemek

Rüyada etli mantı yemek

Rüyada etli mantı yemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yanlış anlaşılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli mantı yemek gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Rüyada etli mantı yemek elinin de bolluk göreceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, problemlerini çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada etli mantı görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerin açılacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı yemek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, prestij kazanacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mantı yemeği görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, birçok iş kapısının açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mantı yemek görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiğ mantı yemek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işaret eder.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek yerinde saymayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Rüyada mantı açmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments