Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantı yemeği görmek

Rüyada mantı yemeği görmek

Rüyada mantı yemeği görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı yemeği gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada mantı yemek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına inanılır.

Rüyada etli mantı yemek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ mantı yemek iyilik görüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mantı yemek görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet eder.

Rüyada mantı yemeği görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada mantı satmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada hamur mantı görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments