Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunu bükmek

Rüyada boynunu bükmek

Rüyada boynunu bükmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, elinin darlık görmeyeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunu bükmek gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Rüyada boynunu bükmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada su bükmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada demiri bükmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, üzerinde kafa yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun bükmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yorgan bükmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunu bükmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların biteceğine delalettir.

Rüyada bıçak bükmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilek bükmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments