Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kolunu bükmek

Rüyada birinin kolunu bükmek

Rüyada birinin kolunu bükmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, sıkıntıların biteceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına delalet eder.

Rüyada birinin kolunu bükmek gördüyseniz:

  • Birileri size kızıyorlar.

Rüyada kol bükmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına yorulur.

Rüyada birinin kolunu bükmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işarettir.

Rüyada su bükmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıçak bükmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işarettir.

Rüyada bilek bükmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Rüyada mantı bükmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatının karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demiri bükmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına inanılır.

Rüyada çamaşır bükmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments