Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan bükmek

Rüyada yorgan bükmek

Rüyada yorgan bükmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, gelirinin de artmayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yorgan bükmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada yorgan bükmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına inanılır.

Rüyada birinin kolunu bükmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mantı bükmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşık bükmek işe gösterilen ilginin artacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada demiri bükmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ip bükmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada boyun bükmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamaşır bükmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments