Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır bükmek

Rüyada çamaşır bükmek

Rüyada çamaşır bükmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada çamaşır bükmek gördüyseniz:

  • İşiniz veya meslektaşlarınızla ilgili duygusal konular üretkenliğinizi etkileyebilir.

Rüyada çamaşır bükmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mantı bükmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunu bükmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yorgan bükmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerini boşvereceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada ip bükmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçak bükmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada demir bükmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Rüyada su bükmek artık daha dikkatli davranacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments