Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mantar yetiştirmek

Rüyada mantar yetiştirmek

Rüyada mantar yetiştirmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mantar yetiştirmek gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada mantar yetiştirmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet eder.

Rüyada domates yetiştirdiğini görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada karpuz yetiştirmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet eder.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetişmeye çalışmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada koşup yetişememek anne baba duasının alınacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi nikahına yetişememek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada pirinç yetiştirmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments