Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz yetiştirmek

Rüyada karpuz yetiştirmek

Rüyada karpuz yetiştirmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, işlerdeki karın artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Rüyada karpuz yetiştirmek gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Rüyada karpuz yetiştirmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, çok güzel işlere gireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trene yetişemediğini görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Rüyada koşmak yetişememek geleceğine bakacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada düğüne yetişmeye çalışmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil biber yetiştirmek başarısının azalacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına delalet etmektedir.

Rüyada domates yetiştirdiğini görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerinde bereket olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments