Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç yetiştirmek

Rüyada pirinç yetiştirmek

Rüyada pirinç yetiştirmek o masumların bedduasını alacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, başarılarının düşeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada pirinç yetiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmak veya pazarlık etmek zor olabilir.

Rüyada pirinç yetiştirmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada uçağa yetişemediğini görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına tabir olunur.

Rüyada birini hastaneye yetiştirmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine inanılır.

Rüyada sınava girip yetiştirememek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiçek yetiştirmek onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulur.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada yetiştirme yurdu görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada işe yetişememek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments