Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ektiğini görmek

Rüyada çiçek ektiğini görmek

Rüyada çiçek ektiğini görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, dinini yaşayacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, hayaller kurulacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek ektiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu garanti altına almak için uğraşmanız gerekiyor.

Rüyada çiçek ektirmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekilmiş çiçek görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada birinin çiçek ektiğini görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada çiçek tohumu ektiğini görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çiçek ekildiğini görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada toprağa çiçek ektiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada çiçek ektiğini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiçek ektiğini görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments