Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina çiçeği görmek

Rüyada mandalina çiçeği görmek

Rüyada mandalina çiçeği görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, her anlamda şifa bulmaya, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mandalina çiçeği gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada mandalina çiçeği görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada turuncu mandalina görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mandalina verdiğini görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada sarı mandalina görmek onlara hocalık edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada mandalina çekirdeği görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mandalina toplamak yemek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mandalina sıkmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına alamet eder.

Rüyada mandalina portakal görmek bazı ortaklıklar kuracağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments