Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina çekirdeği görmek

Rüyada mandalina çekirdeği görmek

Rüyada mandalina çekirdeği görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada mandalina çekirdeği gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada çekirdekli mandalina yemek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada mandalina çekirdeği görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada mandalina kabuğu görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada mandalina koparıp yemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulur.

Rüyada mandalina koparmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu mandalina görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ekşi mandalina yemek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada mandalina verdiğini görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, hayaller kurulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments