Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı mandalina görmek

Rüyada sarı mandalina görmek

Rüyada sarı mandalina görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Rüyada sarı mandalina gördüyseniz:

  • Başkalarından yardım almaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada sarı mandalina görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada olmamış mandalina görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ekşi mandalina yemek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada soyulmuş mandalina görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mevsimsiz mandalina görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kendisine olan güveninin artacağına işarettir.

Rüyada mandalina portakal toplamak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada dalından mandalina koparmak hata yapılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine inanılır.

Rüyada mandalina ağacı görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments