Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mandalina verdiğini görmek

Rüyada mandalina verdiğini görmek

Rüyada mandalina verdiğini görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Rüyada mandalina verdiğini gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada mandalina verdiğini görmek malının da eksilmeyeceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada mandalina çekirdeği görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada birine mandalina vermek hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, amaçlarını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan mandalina koparmak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada mandalina soymak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada mandalinalar görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet eder.

Rüyada ekşi mandalina yemek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada elma mandalina görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments